جراحی زیبایی بینی استخوانی

جراحی زیبایی بینی استخوانی

فهرست مطالب

جراحی زیبایی بینی استخوانی

یکی از متداول‌ترین روش‌های جراحی زیبایی در دنیا، جراحی زیبایی بینی استخوانی است. به گونه‌ای که درصد بالایی از خانم‌ها و حتی آقایانی که از بینی استخوانی برخوردارند، درگیر آن هستند که اقدام به جراحی بینی خود نمایند. اصولا این روش جراحی مناسب برای افرادی است که بر روی بینی خود ایرادات قابل مشاهده زیادی دارند.

برخی به دلیل قوز، برخی به دلیل بد فرم بودن بینی و برخی به دلیل بلند بودن بینی، به سراغ انجام عمل جراحی زیبایی بینی استخوانی می‌روند. این نوع بینی‌ها که در اصطلاح به آنها بینی‌های قوزدار و عقابی هم گفته می‌شود، از پوست نازکی برخوردارند. به همین دلیل متخصصان و جراحان زیبایی بینی، می‌توانند با ظرافت و زیبایی بیشتری این عمل را انجام دهند. در نهایت نیز عمل بینی استخوانی، جلوه زیباتری به خود خواهد گرفت.

ویژگی بینی‌های استخوانی برای جراحی زیبایی

همانطور که پیش از این نیز بیان نمودیم، افرادی که از فرم بینی استخوانی برخوردارند، بعد از جراحی زیبایی بینی نتیجه بهتری به دست می‌آورند. اما آیا برای شما هم سوال است که دلیل بروز چنین اتفاقی چیست؟ لازم است بیان کنیم که این نوع بینی‌ها دارای ویژگی‌های خاصی هستند که منجر می‌شود تا بعد از جراحی نتیجه بهتری برای آنها به دست آید.

زیبایی بینی استخوانی به دلیل داشتن ظاهر قوزدار، بعد از جراحی بهتر دیده می‌شود.

اولین ویژگی، فرم ظاهری بینی‌های استخوانی است. زیبایی بینی استخوانی به دلیل داشتن ظاهر قوزدار، بعد از جراحی بهتر دیده می‌شود. علت این مسئله هم در آن است که بینی‌های قوزدار شکل ظاهری نامناسبی دارند و فرد بعد از انجام جراحی تغییر فوق‌العاده زیادی در چهره خود مشاهده خواهد کرد. این تغییر ناگهانی هم، بسیار بر روی زیبایی ظاهری فرد تاثیر خواهد گذاشت.

از این رو قوزدار بودن، یک ویژگی مثبت در کسب نتیجه بهتر بعد از جراحی بینی استخوانی است. از سوی دیگر این نوع بینی ها دارای پوست نازکی هستند، که انعطاف‌پذیری آنها را در حین جراحی بیشتر می‌کند. به همین دلیل بینی بعد از جراحی جذابتر و خاص‌تر دیده می‌شود. در نهایت نیز باید به بافت و غضروف مستحکم بینی‌های استخوانی اشاره کنیم.

این بافت‌ها و غضروف‌ها بعد از عمل تغییر شکل نخواهند داد و نتیجه عمل جراحی مطلوب‌تر از جراحی بینی گوشتی خواهد بود. دقیقا به همین دلیل است که پزشکان به افرادی که دارای دندان‌های استخوانی هستند، نتیجه جراحی بهتری را تضمین می‌کنند.

بینی‌های استخوانی را می‌توان به دو روش باز و روش بسته، جراحی کرد.

انواع روش‌های جراحی زیبایی بینی استخوانی

بینی‌های استخوانی را می‌توان به دو روش باز و روش بسته، جراحی کرد. در روش جراحی باز رینوپلاستی، پزشکان بیشتر بر روی ایجاد تغییرات اساسی در ظاهر بینی تمرکز می‌کنند. به این صورت که پزشک جراح، با ایجاد برش در قسمت تیغه و پره‌های بینی، بر روی آناتومی بینی با جزئیات بیشتری کار خواهد کرد.

این روش جراحی زیبایی بینی استخوانی، بسیار متداول است. حتی بیشتر پزشکان تمایل دارند که بینی بیمار خود را با این روش جراحی کنند؛ زیرا آنها در حین جراحی بینی باز، تسلط بیشتری بر روی ساختار بینی و غضروف آن خواهند داشت. از این رو کنترل و دقت آنها نیز در حین انجام جراحی بینی، بیشتر خواهد شد.

روش دیگر جراحی بینی، به صورت بسته است. در این روش تیغه‌ی بینی را برش نمی‌زنند؛ بلکه برش‌ها در داخل بینی صورت می‌گیرد. پس از آن نیز همچون روش جراحی باز، استخوان از غضروف جدا شده و بینی تغییر حالت می‌دهد. مهمترین مزایایی که این روش جراحی زیبایی بینی به همراه دارد، عدم ایجاد زخم بر روی تیغه بینی است. اما از سوی دیگر باید بیان کنیم که انجام این روش جراحی، نیاز به زمان کمتری داشته و تورم بعد از جراحی هم برای بیمار کمتر خواهد بود.

در نهایت نیز بیمار می‌تواند بعد از جراحی زیبایی بینی استخوانی، زمان کوتاه‌تری را برای بهبودی خود صرف کند. البته برای انتخاب هر یک از این روش‌های جراحی، نظر پزشک متخصص بسیار مهم خواهد بود. از این رو افراد متقاضی جراحی زیبایی بینی بهتر است به بهترین پزشک جراح بینی مراجعه کنند، تا عمل جراحی آنها با نهایت دقت انجام شود.

فواید و عوارض جراحی بینی

انجام هر نوع جراحی زیبایی با خود برخی فواید به همراه دارد. اما این مسئله بدان معنا نیست که این جراحی‌ها بدون هیچ عارضه‌ای خواهند بود. تنها نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید این است که اگر جراحی بینی زیر نظر بهترین پزشک انجام شود، می‌توان عوارض بعد از جراحی را به میزان قابل توجهی کاهش داد. حتی می‌توان از بروز بیشتر عوارض جراحی زیبایی بینی استخوانی جلوگیری کرد. از این رو باید به این مسئله توجه بسیار ویژه‌ای نمود.

با این حال باید بگوییم جراحی زیبایی بینی استخوانی برای بیشتر بیماران فواید متنوعی را در پی دارد. از جمله این فواید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوچک شدن اندازه بینی
  • برطرف ساختن انحرافات بینی و استخوان‌های بینی
  • بروز ورم کمتر بعد از جراحی بینی
  • رفع قوز و شکستگی روی بینی
  • رفع مشکل گرفتگی و پولیپ بینی
  • دقت کامل در حین جراحی و کسب نتیجه بهتر از آن به دلیل داشتن پوست نازک بر روی بینی
  • اگر در حین عمل زیبایی بینی استخوانی تغییرات کمی ایجاد گردد، بعد از گذشت زمان نتایج بهتری به دست خواهد آمد.
  • عدم نیاز به استفاده از پرکننده نوک بینی
  • عدم نیاز به تزریق استروئید بعد از عمل به منظور جلوگیری از ایجاد بافت اسکار در زیر پوست
  • و موارد دیگر

در کنار این مزایا، باید به برخی از عوارض عمل زیبایی بینی استخوانی نیز اشاره کنیم، که معمولا موقتی هستند و بعد از مدت زمان کوتاهی برطرف می‌شوند. از جمله کبودی، تورم، درد و گرفتگی بینی بعد از جراحی، بروز مشکلات تنفسی، کج شدن تیغه بینی، خوکی شدن بیش از حد بینی و … . البته اگر جراحی زیر نظر پزشک متخصص انجام شود، می‌توان از بروز هرگونه مشکلی بعد از عمل جلوگیری نمود.

اقدامات قبل از زیبایی بینی استخوانی

افرادی که تمایل دارند اقدام به انجام جراحی بینی استخوانی نمایند، نیاز دارند تا برخی مراقبت‌ها را قبل از جراحی در نظر گیرند. این مراقبت‌ها در نتیجه‌ای که بعد از جراحی به دست می‌آید تاثیر می‌گذارد. از این رو باید به آنها توجه داشت. اولین مسئله انجام آزمایشاتی است که پزشک متخصص و جراح زیبایی برای بیمار تجویز می‌کند.

دومین مسئله بیان هرگونه اطلاعاتی در خصوص ابتلا به بیماری خاص و مصرف دارو توسط بیمار است. جراح باید در این زمینه اطلاعات داشته باشد. بیمار باید به مدت 2 هفته قبل از جراحی از مصرف داروهای رقیق کننده خون پرهیز کند. همچنین ایشان باید به مدت 8 ساعت قبل از عمل، هیچ غذا و نوشیدنی میل نکند.

بیمار باید در روز جراحی با خود همراه داشته باشد و حتما پیش از مراجعه به جراح زیبایی بینی استخوانی، استحمام نماید. خانم‌های متقاضی جراحی باید به خاطر داشته باشند که در روز جراحی بر روی صورت آرایشی نداشته و از لاک ناخن استفاده نکنند. آقایان نیز باید حتما پیش از جراحی، ریش و سبیل خود را بتراشند. رعایت تمامی این مراقبت‌ها به کسب نتیجه بهتر بعد از جراحی کمک شایانی خواهد نمود.

مراقبت‌های بعد از جراحی بینی

اگر بیماران بعد از جراحی زیبایی بینی استخوانی، مراقبت‌های مهم را در نظر گیرند، با کمترین میزان عوارض مواجه شده و می‌توانند فرایند بهبودی محل جراحی بینی خود را، تسریع نمایند. از جمله مهمترین مراقبت‌هایی که آنها باید در نظر گیرند، باید به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده از کمپرس سرد به مدت 48 ساعت بعد از جراحی به منظور کاهش درد، کبودی و تورم
  • عدم پایین نگه داشتن سر بعد از جراحی و استفاده از چندین بالش در زمان خواب
  • خودداری کردن از تنفس با بینی به مدت یک هفته بعد از جراحی
  • عدم انجام فعالیت‌های سنگین به منظور جلوگیری از احتمال خونریزی بینی
  • محافظت از بینی در برابر هرگونه آسیب و ضربه
  • شستشوی بینی با آب اکسیژنه و هیدروژن پراکسید در صورت بروز زخم درون و یا اطراف سوراخ‌های بینی
  • مراجعه به پزشک در صورت شل شدن پانسمان بینی
  • عدم دستکاری بینی بعد از جراحی زیبایی بینی استخوانی؛ زیرا احتمال افزایش خونریزی، عفونت و تغییر شکل بینی را افزایش خواهد داد.

جمع بندی

دریافتیم که انجام عمل زیبایی بینی‌های استخوانی تا چه میزان از حساسیت بالایی برخوردار است. از این رو افرادی که تمایل دارند اقدام به انجام این روش درمانی نمایند، باید حتما به دنبال جراح متخصص باشند. بهترین جراح زیبایی بینی کسی است که تجربه بالایی داشته و با مهارت زیادی اقدام به برطرف کردن مشکلات بینی نماید. اگر زیر نظر ایشان جراحی انجام دهید، می‌توانید نتیجه انتظار نتیجه عالی بعد از عمل را داشته باشید.

سوالات متداول

  1. آیا احتمال برگشت پذیری جراحی زیبایی بینی استخوانی وجود دارد؟

احتمال برگشت پذیری جراحی بینی‌های استخوانی بسیار نادر و غیرممکن است. مگر آنکه بینی فرد دچار شکستگی در اثر ساختمان غضروفی – اسکلتی شود، یا آنکه بعد از جراحی ضربه شدیدی بخورد.

  1. هزینه جراحی زیبایی بینی استخوانی چقدر است؟

هزینه انجام این عمل زیبایی بسته به نوع بینی، مهارت و تجربه جراح متفاوت خواهد بود. از این رو نمی‌توان هزینه دقیقی برای آن اعلام کرد.

  1. چه مدت باید بعد از جراحی بینی از چسب استفاده کرد؟

مدت زمان لازم برای استفاده از چسب بینی جراحی دو ماه است. البته باید این مسئله را حتما از پزشک جراح خود بپرسید.

  1. چه مدت زمان طول می‌کشد که ورم بینی از بین رود؟

میزان ورم بینی بعد از جراحی زیبایی بینی استخوانی نسبت به بینی گوشتی کمتر است. البته میزان ورم بسته به نوع جراحی می‌تواند متفاوت هم باشد که برطرف شدن کامل آن تقریبا یک سال زمان خواهد برد.

ارسال نظرات
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی
آخرین مطالب